Update: Gewapende overval op Kruidvat Someren + Foto’s

SOMEREN- Rond 18:19 is er een gewapende overval gepleegd door 2 mannen in de postelstaat in Someren, Burgernet zond een Sms -bericht uit waarin gevraagd word de 2 mannen niet aan te spreken/ actie te ondernemen maar meteen 112 te bellen. De mannen zouden richting de kerk zijn gegaan.

 

2 zeventien jarige medewerkster waren op het tijdstip van de overval aanwezig in de winkel. Het is nog onbekend of er meerdere medewerkers in de winkel waren. Bij de 2 zeventien jarige medewerkers werd er een vuurwapen naar zich toe gericht, waarvan er bij een medewerker naar de buik werd gericht, De andere medewerkster kreeg een vuurwapen tegen haar hoofd gedrukt. Gelukkig werd er niet geschoten en zijn de daders gevlucht. Burgernet gaf aan dat de daders richting de kerk zouden zijn gevlucht. Echter zijn ze richting het gemeentehuis gevlucht. De politie is ook op zoek naar de 2 daders. Het is onbekend of er/hoeveel buit is meegenomen. De politie zoekt momenteel met speurhonden in de omgeving.

 

update’s:

14-01:

18:27 uur: Bovenstaand bericht.

19:15 uur: Politie onderzoekt in winkel, Meerdere wagens zoeken door Someren-centrum.

20:48 uur: Er zouden 2 zeventien jarige medewerkers zijn bedreigt met een vuurwapen.

15-01:

10:24 uur: De daders zijn gevlucht ricting het gemeentehuis. Niet zoals eerder vermeld da lambertuskerk.

Foto’s: Tim Jeuken.